Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping na speedtescie i na lolu

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dlaczego na speedtescie mam 52 pingu a na lolu az 100?

czy te serwery eune sa az tak bardzo przeciazone jak mowia?

i czy ktos tez tak ma?

Age is just a number :)

Opublikowano

To zależy o ile jesteś oddalony od bazy serwerów. Im więcej km tym większy ping.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

W speedtescie pokazuje ze mam 50 pingu, ale dlatego ze baza serwerów euw znajduje sie w Amsterdami(blisko mnie) w lolu mam ping 20-30, wiec nie sugerujcie się speedtestem.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

ja na speed tescie mam 60 pingu a w lolu 38 na bardzo wysokich ustawieniach ( bez cieni ) i to na laptopie  ;) 

Jak siedzisz koło bazy lola będziesz mieć 0 pingu ( O ILE TO MOŻLIWE XDD ) ,zmień ustawienia ,a antywirus na Avasta ( taki jest preferowany i polecany przez support )

the_ultimate_kappa-85996.gif

47990292595971448862.png

Opublikowano

gdybym jeszcze mial tego antywirusa. ale szczerze mowiac to zalezy kiedy mam ten wysoki ping bo niedawno mialem  70

Opublikowano

ja na speed tescie mam 60 pingu a w lolu 38 na bardzo wysokich ustawieniach ( bez cieni ) i to na laptopie ;)

Jak siedzisz koło bazy lola będziesz mieć 0 pingu ( O ILE TO MOŻLIWE XDD ) ,zmień ustawienia ,a antywirus na Avasta ( taki jest preferowany i polecany przez support )

the_ultimate_kappa-85996.gif

Co ma k***a ping do detali? Kurwa narodziło się takich informatyków wielkich znawców co kompa maja ze sklepu i nie umieją podłączyć monitora i innych sprzętów. Nie ma czegoś takiego ze na st masz 10 pingu to w lolu masz 10, to nie jest prędkość Neta. To tylko i wyłącznie zależy od odległości twojej centrali Neta od serwerów gry / st. Koniec jebane andrzeje

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Co ma k***a ping do detali? K***a narodziło się takich informatyków wielkich znawców co kompa maja ze sklepu i nie umieją podłączyć monitora i innych sprzętów. Nie ma czegoś takiego ze na st masz 10 pingu to w lolu masz 10, to nie jest prędkość Neta. To tylko i wyłącznie zależy od odległości twojej centrali Neta od serwerów gry / st. Koniec jebane andrzeje

A co ja napisałem głupi śmieciu ?  :rolleyes:

@topic  Możesz mieć jeszcze za małe wymagania techniczne ,może włączasz za dużo w tym czasie programów ,albo laptop/komputer jest zakurzony. 

47990292595971448862.png

Opublikowano

A co ja napisałem głupi śmieciu ?  :rolleyes:

@topic  Możesz mieć jeszcze za małe wymagania techniczne ,może włączasz za dużo w tym czasie programów ,albo laptop/komputer jest zakurzony. 

co ma zakurzony komputer do szybkosci lacza?

Opublikowano

Jeżeli masz zajebiste połączenie z centralą Twojego neta i dobre połączenie z serwerami od Riotu, to wina nie wiem, gdzie leży. Czasem Riot po prostu łapie lagi, przeciążenia serwerów, stąd problemy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A co ja napisałem głupi śmieciu ? :rolleyes:

@topic Możesz mieć jeszcze za małe wymagania techniczne ,może włączasz za dużo w tym czasie programów ,albo laptop/komputer jest zakurzony.

Nie jesteś nikim kto mi może mówić smieciu, tym bardziej głupi. Chodzie do jednego z najlepszych techników w Polsce. Napisałem już co o tobie myślę, nie dość tego zamiast jakoś mnie zgasić to ty siebie jeszcze bardziej pograzyles.

Ps już na pw pisze o adres, masz pecha też jestem z Lublina :)

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

musze miec cos albo z wifi w lapku albo z routerem bo wyciagnalem modem z routera i podlaczylem do laptopa bezposrednio i mam ping 50-60 

prosze o zamkniecie tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...